Tilbud

Ecco. 72471201001 Janni Black Boot. GTX. Zip. Lang flot børnevinterstøvle med foer og goretex.

kr.399,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 0512000005 Kategori:

Beskrivelse

Ecco Janni Black. Zip. GTX. Artikel. 72471201001. Lang flot børnevinterstøvle med foer og goretex.

Denne vinter støvle fra Ecco er lige så funktionel, som den er stilfuld, og den passer perfekt til små eventyrere. Med en vandtæt Goretex membran, varmt for og en hurtig lukning i form af lynlås, gør støvlen det ideelle valg til vinter. Dette stilfulde design er lavet af en blanding af nubucklæder og kamellæder og sikrer at små fødder forbliver tørre og komfortable, når der leges udendørs.

Overdelene er omhyggeligt lavet af en blanding af læder og tekstil, så de er slidstærke og alligevel bløde og åndbare. Super flot detalje med broderi.

En udtagelig indlægssål gør det muligt for dig at tilpasse støvlen til fodens vækst, mens den sprøjtestøbte ydersål sikrer, at hvert skridt er polstret, når legepladsen, gaden eller parken udforskes. Fluid form sprøjtestøbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikninger

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , ,