Ecco Terracruise II 843033-51187 Wine / Muted Clay. GTX

DKK1.100,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 0500010139 Kategori:

Beskrivelse

Ecco Terracruise II 843033-51187 Wine / Muted Clay. GTX
Skabt til vandre stierne, men også til at fungere som en stilfuld sko til hverdags aktiviteter. Dette design rammer den perfekte balance mellem stil og ydeevne. Med et speed lace system får man hurtigt og behageligt skoen af og på, og sammen med Goretex beskyttelse og bløde tekstiloverdele, så leverer vores sko stabilitet og beskyttelse i al slags vejr. Her i en lækker bordeaux.
En konstruktion med tekstil og syntetisk materiale sørger for en holdbar, men alligevel fleksibel overdel, der giver en sikker fornemmelse, samtidig med at der er fuldstændig frihed til at bevæge foden.
En tilpasset indlægssål øger komforten og arbejder sammen med fodens naturlige konturer, mens vores moderne Athleisure ydersål, som er inspireret af Trail løbsteknologi, både polstrer og støtter ved hvert eneste skridt. Fluid Form sprøjte støbnings teknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikning.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,