Ecco Terracruise II 843034-51127

DKK1.100,00 incl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): 0500010129 Varekategori:

Beskrivelse

Ecco Terracruise. Navy Oak GTX. Speed-Lace. Artikel: 843034-51127
Skabt til vandrestierne, men også til at fungere som en stilfuld sko til hverdagsaktiviteter. Dette design rammer den perfekte balance mellem stil og ydeevne. Med et speed lace-lukke system får man hurtigt og behageligt skoen af og på, og sammen med Goretex beskyttelse og bløde tekstiloverdele, så leverer vores sko stabilitet og beskyttelse i al slags vejr, lige meget hvor du skal hen.
En konstruktion med tekstil og syntetisk materiale sørger for en holdbar, men alligevel fleksibel overdel, der giver en sikker fornemmelse, samtidig med at der er fuldstændig frihed til at bevæge foden.
En tilpasset indlægssål øger komforten og arbejder sammen med fodens naturlige konturer, mens vores moderne athleisure ydersål, som er inspireret af trail løbsteknologi, både polstrer og støtter ved hvert eneste skridt. Fluid Form sprøjte støbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikning.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , ,