Tilbud

Ecco 76480156878 Urban Mini High. Woodrose. Rosa børne vinterstøvle med goretex og velcro.

kr.490,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 0512000008 Kategori:

Beskrivelse

Ecco 76480156878 Urban Mini High. Woodrose. Rosa børne vinterstøvle med goretex og velcro.

Denne vinterstøvle hybrid fra Ecco er lige så funktionel, som den er stilfuld, og den passer perfekt til små eventyrere. Med en vandtæt Goretex membran, varmt for og en hurtig og justerbar velcro lukning er støvlen det ideelle valg til vinter. Dette stilfulde design er lavet af en blanding af nubucklæder og kamellæder og sikrer at små fødder forbliver tørre og komfortable, når der leges udendørs.

Overdelene er omhyggeligt lavet af en blanding af olieret ko-nubucklæder og kamellæder, så de er slidstærke og alligevel bløde og åndbare.

En udtagelig indlægssål med aluminium gør det muligt for dig at tilpasse støvlen til fodens vækst, mens den sprøjtestøbte ydersål sikrer, at hvert skridt er polstret, når legepladsen, gaden eller parken udforskes. Fluid form sprøjtestøbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikninger.

Husk at imprægnere jævnligt.