Gateway Woodwalker 18¨4 mm. Forrest. Super komfortable lang, grøn gummistøvle, i 4 mm neopren med forstærkninger.

kr.1.199,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 6600000011 Kategorier: ,

Beskrivelse

Gateway Woodwalker 18¨4 mm. Forrest. Super komfortable lang, grøn gummistøvle, i 4 mm neopren med forstærkninger.

Woodwalker 18″ 4 mm er en super komfortable gummistøvle, til en fornuftig pris!Den er både varm og kraftig gummistøvle til såvel jagt som til andre former for krævende friluftsaktiviteter. Overdelen, som kan rulles ned efter behov, består dels af 4 mm. neopren og dels af G1® 70 Vulcanized Natural Rubber, som selvfølgelig primært er naturgummi, hvor forstærkningen er trukket ekstra op over vristen. Den smidige naturgummi har også den store fordel, at det forbliver fleksibelt ved lave temperaturer og kulde gennem slaget er, modsat traditionelle PVC-støvler, begrænset til et minimum. Woodwalker 18″ 4 mm nærmest smyger sig om foden med en perfekt pasform til følge.

Indvendigt er støvlen foret med Coil Lining, som giver god fugttransport og som sikrer det rette klima omkring foden.

Gateway1 Woodwalker 18″ 4 mm er bygget op omkring en anatomisk perfekt udformet svang af formpresset TPU med ekstra kraftig og stødabsorberende mellemsål af formstøbt EVA, som nærmest giver en løbeskos gå komfort. Ydersålen er Gateway1’s egen ekstra kraftigt profilerede All-Terrain Gripper 2.0, der dels er meget slidstærk og dels fantastisk skridsikker på alle typer underlag, takket været den dybe profil skæring og den ikke alt for hårde gummiblanding.

Den har en formstøbt og ekstra dyb fodseng som er fremstillet af PU og den udtagelige og velformede G1®-Stage – indersål fuldender sålens eminente opbygning. En indersål, som i øvrigt bare bliver liggende og ikke skrider op, når tager støvlen af! ‘Heel kicker’ funktionen gør det nemt og hurtigt at træde støvlen af. Woodwalker 18″ 4 mm udstyret med et fikst Cam-Lock -spænde bagpå, der let lader sig betjene med én hånd.

Brug jævnligt rubber conditioner, på gummiet.