Arcopedico

Arcopédico sko blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, han var professor i anatomi og ergonomi. Professor Parodi havde gennem længere tid arbejdet med en ide, om at der var behov for en ny type sko. En sko som kunne opfylde kroppens behov for støtte og komfort. Han begyndte at forske i føddernes betydning for kroppens velbefindende og efter at have rådført sig med en svensk professor i ortopædi. Sammen skabte de det første par Arcopédico, den såkaldte Classic Sec. Skoen blev en stor succes og er i dag, mere end 45 år efter premiere. Stadig en af de mest sælgende sko i deres sortiment. I dag er de blevet et meget populært komfort skomærke og sælges i hele verden.

Skoens unikke design bevirker:
* En tilpasning til foden, så skoen støtter og ikke strammer om foden – fordi skoen er fremstillet af bløde og smidige materialer.
* At kroppens vægt fordeles ligeligt over hele fodsålen, så ingen områder belastes unødvendigt – fordi sålernes dobbelte svangstøtte sikrer dette.
* En korrekt gang afvikling og kropsholdning, hvorved fødder , ben, lænd og ryg aflastes, så ømhed og træthed minimeres – fordi sålernes dobbelte svangstøtte betyder smidige og lette såler.