Wushu Ruyi

Wushu.
Et italiensk mærke, skønne dame sneaker. Et brand der blev skabt af de to italienske brødre, Walter og Paolo Lorini. Brødrene var begge anerkendte kampsportsudøvere. De immigrerede til Wushu for at udøve en flere tusind år gammel kampsportsdisciplin, Taiji. I 1985 skabte brødrene det første par sko, som var designet specifikt til sporten.

Wushu sneakers er derfor skabt med stor inspiration fra kampsportens verden, hvilket også kan ses på symbolet på hvert par sko. På alle skoene er der nemlig et RU YI mærke, som er et gammelt symbol brugt af kejserne i det gamle Kina. I dag er det iøjnefaldende RU YI symbol og de smukke farver kendetegnende for de cool Wushu sneakers.

Giv dit fodtøj et skud farve med Wushu sneakers og find dine nye favoritter i udvalget.

De fleste kvinder kender til at kigge frustrerede ind i klædeskabet efter det helt rigtige outfit at tage på – men hvad med et par fede sneakers? Mange tænker ikke på, at fodtøjet faktisk kan pifte hele outfittet op, hvis du vælger et par cool sneakers med masser af karakter. Et par farvestrålende Wushu sneakers kan nemt bære et ellers neutralt outfit. Skønne til hverdag og fest.