Asportuguesas

Et nyt fodtøjs koncept, der ikke forlader Planetens bæredygtighed barfodet. Vi er stolte over at være verdens første kork flip-flops-mærke ved at bruge et 100% naturligt råmateriale. Der er født fra et træ og hentes hvert ni år, uden at træet nogensinde er skåret.
Med et par ASPORTUGUESAS, viser man, at man bekymret for miljøet og er ivrig efter at efterlade et fodaftryk – et positivt!

At bære dem er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. For os er bevarelsen af ​​miljøet lige så vigtig som skabelsen af ​​godt fodtøj. Fra valg af materialer til den måde, vi producerer og kommunikerer vores fodtøj på. Vi gør alt for at gøre vores brand mere bæredygtigt. Ved at købe et par tager du denne tur med os, med sikkerhed for, at du bidrager til at skabe en bedre fremtid.

Blandingen af ​​gummi og 100% naturlig kork, der bruges i såler, gør fodtøj unikt. Dets finish i naturlig filt og gummi garanterer, at dine fødder er dækket med naturens fineste materialer.
Processen med at udvinde kork er en forældrekunst, der udelukkende udføres for hånd. På grund af procedurens delikate er trænerne uddannet i vid udstrækning, og der anvendes ikke el værktøj eller mekanisk værktøj.
Alt arbejde udføres udelukkende af lokale arbejdstagere fra udsugning til fremstilling af fodtøjet.
Korkæg er det eneste træ, hvis bark er selvregenererende. Dette gør det muligt at udtrække det hvert 9. år. Takket være denne unikke egenskab kan kork høstes uden at beskadige korkeglen, så den kan leve i gennemsnit op til 200 år.
I hver samling, vi lancerer, sikrer vi, at emballage og reklamemateriale er bæredygtige. Når det er muligt, bruger vi genanvendte eller genanvendelige materialer med så lidt blæk som muligt.