Green Comfort

Green Comforts eventyr tog sin begyndelse i 1994. Jørgen Millner og Jesper Stæremose fik det materiale i hånden, som blev kernen til det nyetablerede firma.

Materialets stødabsorberende egenskaber var helt unikke. Lige siden har den verdenspatenterede sål været omdrejningspunktet i de 3 millioner stykker fodtøj, som vi over årene har leveret til nordiske fødder.

I firmaet skulle vi stå meget udviklings arbejde igennem, før vi opnåede en næsten ikonisk anerkendelse af, at vores fodtøjs koncept kunne. Forene det ypperste i komfort med tidens trends i farver og design.

Med udgangspunkt i vores sål opfordrede markedet os i 90’erne til at designe og producere semi specialfodtøj til forbrugere der. Grundet diabetes, gigt eller andet – har behov for optimalt aflastningsfodtøj.

I 2005 blev søstre firmaet New Feet skabt, som opfylder disse krav.

Green Comfort A/S udbyder i dag et bredt udvalg af high-tech comfort fodtøj med et kvalitativt touch af fashion.

Det seneste “fodaftryk” er vores sortiment af individuelt håndlavede uldsko produceret på egen fabrik i Nepal.

Selvom udviklingen er gået stærkt, så dyrker vi ikke forandringen for forandringens skyld. Vi er ikke bundet af traditioner. Vi udvikler – og vi er innovative. Vi holder fast ved, at produkters tilblivelse skal ske i et bæredygtigt miljø med hovedvægt på produktion i Europa.

Oplevelse ved at gå i vores fodtøj skal opfylde vores vision: HVERT SKRIDT VORES KUNDER GÅR SKAL OPLEVES SOM ET POSITIVT FODAFSÆT – HVER GANG! Du er velkommen til at kontakte en af vores 400 forhandlere i Skandinavien. De vil med glæde vil fremvise og fortælle om den nyeste kollektions spændende detaljer.