Sebago Docksides

De kendte Sebago Docksides sejler sko  blev grundlagt i 1946 af de tre venner Daniel J. Wellehan, Sr., William Beaudoin og Joseph Cordeau, alle tre født og opvokset i New England. Den første sko de lancerede var en håndsyet penny loafer. Sebagos penny loafer var inspireret af den populære indianske mokkasin og viste for første gang firmaets patenterede måde at sætte sålen, randen og overlæderet sammen på.

Det var en kæmpe succes. Med udgangspunkt i super kvalitet og stil ekspanderede Sebago hurtigt. I 1954 rundede de produktionen af deres sko nr. 1.000.000, og Sebagos sko blev solgt i de største amerikanske stormagasiner. Gennem 1950’erne og 1960’erne udvidede Sebago deres kollektion med nye modeller til kvinder og begyndte at eksportere til udlandet.

I 1970 lancerede Sebago deres til dato mest genkendelige sko: den ikoniske ”Dockside” sejlersko. Kendt for den håndsyede mokkasin-konstruktion, skridsikre gummisål og rustfri eyelets er Docksides stadig en ikonisk silhouette, der bæres af både mænd, kvinder og børn.

Skoene er i dag stadigvæk kendt for kvalitet, pasform og stil.