Birkenstock

Et tysk mærke som blev etableret i 1774. Alle sko fra Birkenstock bliver fremstillet i Tyskland, hvor en stor del af produktionen er af håndarbejde. Dette skal være med til at kvalitetssikre deres produkter.Enhver sandal gennemgår 17 processor for, at blive til det færdige produkt.

Birkenstock er særlig velkendt for deres specielle såler. Deres såler er kendte for deres gode anatomisk formede fodseng som giver god støtte til foden. Derudover findes de i utallige modeller, og farver. Den traditionelle Arizona sandal med to remme med hver sit regulerbare metalspænde og den anatomisk formede fodseng på kork er en klassiker hos Birkenstock. Det tidsløse design er et pejlemærke for skoen. Det er netop denne model som de fleste genkender med mærket .

Birkenstock har adskillige modeller – lige fra sandaler til hjemmesko. De kan bruges til enhver lejlighed. Både når du skal ud på lange gåture, men også perfekte til en tur på stranden. Det er særligt deres specielt udviklet kork fodseng med god svangstøtte, forfodsløft og tå greb støtte. Det er nemlig den støttende fodseng som de har succes med. De bliver anvendt af herre, damer og børn som ønsker en støttende sko. Derudover går de ikke på kompromis med god kvalitet og komfort. Deres korkbund er ergonomisk designet, og derfor kan de i begyndelsen være hårde at gå på, men senere former korkbunden sig efter din fod. Når dine sandaler er blevet gået til er de fantastiske at have på.

Trænger du til et par gode sandaler med god komfort og støtte til trætte fødder, så er Birkenstock det rigtige valg.