Nature Footwear

Nature Footwear, bæredygtigt dansk design. Vi er en lille virksomhed, som er stolt af vores produkter. De mange skridt vi tager for at lave sko til dig, sætte vi stor ære i. Som et helt gennemsigtigt firma forsikrer vi, at vores partnere er certificerede som etiske. Både fra et menneskeligt og miljømæssigt standpunkt. Vi sætter personer over profit. Kvalitet over kvantitet.

Vores mål er at producere slidstærke sko med lang levetid. Vi arbejder konstant på at forbedre vores processer. Lige fra det første skridt i produktionen, til når vi pakker dine sko og de bliver leveret til dig.
Vi vil gøre hver en del af Nature så bæredygtig som overhovedet muligt, for at værne om vores planet.

Vi er ærlige mennesker, og vi er glade for at kunne sige, at vores produkter er håndlavede i Portugal af erfarne fagmænd.  Og så kommer vores produkter gennem mindst hundrede sæt hænder, før de lander i dine.

Men det er mere end bare sko. Det er nemlig at gøre verden til noget bedre, ét skridt ad gangen. Vi vil skabe en lysere fremtid ved at tage initiativ og flytte vores fødder, ikke ved at sidde på vores hænder.

Hjælp os med vores mission og vær en del af Nature, hver dag.