Børne Gummistøvler

Gummistøvler til børn.

Det er ikke nemt for børn at modstå de store vandpytter, der ligger og frister. Derfor er det vigtigt med et par gode gummistøvler til dit barn, der holder deres fødder tørre og varme. Kig på de farverige og fantasifyldte designs, der både passer til både piger og drenge.

Gummistøvler til børn

Regnvejr er en af de få ting, som du kan stole på det danske vejr giver dig. Når turen går til skoven eller børnehaven er gode gummi støvler et must have. Våde strømper fører hurtigt til sygdom. Undgå det med et par vandtætte støvler. Klassiske farver som blå, grøn, rød og lilla løber gennem hele udvalget. Iklæd de mindste et godt regnsæt og top looket af med et par fede, funktionelle gummistøvler til børn. Det er super til piger som drenge, og det ikke til at undværer – og samtidig forbliver de tørre.

Men et par funktionelle børn-gummistøvler kan børn meget mere end bare holde deres fødder tørrer. I udvalget finder du også modeller med forring, der også kan holde fødderne varme i de koldere tider. Gå på opdagelse sammen med i dette udvalg, og find de støvler, der skal med på eventyr i den våde skovbund. Vi elsker de klassiske støvler i gul , som nemt passer til dit barns regntøj. Lange, gode modeller, der når midt på skinnebenet. Børn elsker gummi støvler, da de selv kan tage dem af og på.